Spot-hinta.fi – Shelly skriptien esittely

Skriptien käyttötarkoitukset
Shelly-skriptiParametroinnin vaikeusasteKäyttötarkoitus ja taustalla oleva API
Shelly-Vesivaraaja.jsTodella helppo!Tämä suomenkielinen skripti tarjoaa erityisesti käyttövesivaraajan lämmitykselle loistavan ohjauksen. Voit valita yötunneista haluamasi määrän halvimpia tunteja lämmitykseen ja samoin iltapäivästä haluamasi määrän tunteja.

Skripti on todella äärimmäisen yksinkertaiseksi tehty!
Shelly-pikakoodi.jsTodella helppo!Tämä suomenkielinen skripti tarjoaa todella yksinkertaisen pörssiohjaustavan. Skriptiin annetaan vain yksi pikakoodi listalta ja näin skripti tekee halutun ohjauksen.

Täältä löydät sallitut pikakoodit ja voit lukea aiheesta lisää: https://spot-hinta.fi/pikakoodit/
Shelly-Minimal-Heating.jsYksinkertainenTämä on erittäin lyhyt, mutta silti monipuolinen skripti, jolla voi ohjata yhtä relettä ja skripti tarjoaa useampia parametreja kuin pikakoodi-skripti, mutta on silti edellee hyvin yksinkertainen.
Shelly-SmartHeating.jsKeskinkertainenTämä on ulkolämpötilaohjattu skripti. Tällä voi tehdä monipuolisia ohjauksia ulkolämpötilan muutosten mukaisesti. Skriptissä on paljon parametreja, antaen paljon joustoa ohjauksien tekemiseen.

Skriptin tarkempi kuvaus ja parametrien selitykset löytyy täältä:
https://spot-hinta.fi/2023/10/03/smartheating-alykas-ja-monipuolinen-ohjaus/
Shelly-Rank-and-Price.jsKeskinkertainen -haastavaTämän skriptin avulla voi ohjata kahta relettä pelkän tämän hetken hinnan mukaan. Tai vaihtoehtoisesti ”Rank”-tiedolla, eli halvimpien tuntien mukaisesti. Mutta skriptillä voi tehdä myös monen muunlaisia haastavampiakin ohjauksia.

Parametrien tarkempia selityksiä voi lukea tarkemmin täältä: https://spot-hinta.fi/2023/02/26/rank-and-price-skriptin-parametrien-selitys/
Shelly-SmartMonitoring.jsHelppoTällä skriptillä voi raportoida Shellyn releiden tilamuutoksia Spot-hinta.fi pilveen. Pilvessä on web-sivu, jonka kautta tallentua historiatietoa voi selata.

Skriptin toimintoihin kuuluu myös toisten skriptien suorituksen valvonta sekä Internet-yhteyden testaus yhteysongelmien varalta.

Löydät täältä lisää tietoa skriptistä: https://spot-hinta.fi/smartmonitoring/
Shelly-PlusPlugS-StreetLight.jsTodella helppo!
Tämä skripti toimii vain Shelly Plus Plug S -laitteessa. Skriptin avulla saadaan älyplugin LED-valon väri vaihtumaan pörssihinnan mukaisesti.

8 halvinta tuntia on valo vihreällä, 8 keskimmäistä tuntia keltaisella ja 8 kalleinta tuntia punaisella.
Ideat ja bugiraportit voi kertoa sähköpostitse (etusivulla), Githubissa tai Twitterissä